Проектен мениджмънт

Проектен мениджмънт
Всеки нов проект е уникален по своята същност. Това налага да подхождаме индивидуално към всеки наш клиент, с нужното разбиране и влагаме цялото си старание и умения, за да може да създадем един добре обмислен и качествено завършен обект. Затова ние отделяме нужното внимание и време на управлението, консултантските услуги и пълното обслужване на строително-инвестиционните проекти. Може да ви помогнем във всички етапи, през които преминава един такъв проект:
 • - Избор на имот - Единият вариант е да ни потърсите преди да сте закупили даден имот, за да Ви насочим и дадем съвет. Другият вариант е да имате вече закупен имот и ние да ви консултираме, какъв тип сграда (обект) е подходящо да се застрои; какви качества трябва да притежава обекта.
 • - Проектиране - може да Ви консултираме за функционалното разпределение, инфраструктурата в имота и всичко друго свързано с него. Наша грижа е проекта да съответства с местното законодателство и да отговаря на всички специфични изисквания.
 • - Планиране на ресурсите - Може да ви помогнем с планирането на ресурсите. Имаме дългогодишно партньорство с банки и може да съдействаме за по-бързо разглеждане на документи и одобрение, ако е необходима допълнителна финансова помощ.
 • - Мониторинг на обекта - Ние носим отговорност за качественото изпълнение на проекта и неговото правилно надзираване. Тук се включват: технически надзор, експертизи и контрол, доклад за съответствие, наблюдение и контрол на всички нива, контрол по безопасност и здраве и др.
 • Консултации по различни Евро програми - Имаме опит в работата си с Министерството на земеделието и храните и Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони - по различни мярки. Съвместно с консултантите, с които работим ние можем да Ви помогнем в изготвянето на проектите и всички необходими документи нужни пред Фонда.
 • Други - ние може да Ви консултираме за всяка една дейност - от избора на недвижим имот до поставянето на пердета и килими в помещението
показване на още

През последните години работим усилено по различни Европейски програми. Нашите консултанти могат да ви дадат информация, кои програми са отворени и кои предстоят да бъдат отворени. Заедно подготвяме проектите и необходимите докуме ...

 • Телефон:
  +359 878 363 458

 • гр. Враца,
  ул. "Цар Симеон I-ви" №: 58