Предлагаме високо качество, комфорт и функционалност на нашите клиенти
©Инекс Трейд ЕООД. Всички права запазени.

Работодател на годината 2017

На 12.12.2017г. фирма Инекс Трейд ЕООД беше отличена за „Работодател на годината – 2017“ в категорията „Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар“. Форумът се провежда за 14та поредна година в София от Агенция по заетостта. На тазгодишната церемония наградите на отличените работодатели връчиха министърът на труда и социалната политика Бисер Петков и заместник-министрите Зорница Русинова, Росица Димитрова, Султанка Петрова и Лазар Лазаров.

Инекс Трейд ЕООД е единствената фирма в Северозападна България, която беше отличена с награда. Плакетът беше получен от Лидия Тъмнишка – съпруга на управителя Илиан Цветков

За нас е изключителна чест да се нареждаме до големи фирми като Язаки България, Била България, Албена АД, Ес Ти Ес Медикал Груп и другите победители, които осигуряват работа на много служители. Надяваме се, че екипът на Инекс Трейд ще нараства и през следващите години, за да може заедно да се развиваме, вдъхновяваме и подкрепяме.