Предлагаме високо качество, комфорт и функционалност на нашите клиенти
©Инекс Трейд ЕООД. Всички права запазени.

Еднофамилна жилищна къща

Изграждаме еднофамилна жилищна къща в гр.Враца, ул. Кубадин. Сградата е със стегнат, компактен обем. Архитектурният образ е лаконичен, с изчистен детайл и пропорции.

Технически показатели: ЗП – 98,25 м²
РЗП – 257,86 м²
ЗО - 635,00 м³

Разпределението на сутеренното ниво включва: гараж за два автомобила, котелно с предверие и склад.
Разпределението на първото ниво (кота + 0,00) включва: гл. вход на сградата, антре, дневна,кът за хранене,кухненски бокс и баня с WC. На това ниво е проектирана покрита тераса с барбекю с достъп както отвън, така и от антрето на първо ниво. С четири стъпала се осигурява достъп до полунивото на този етаж – кота +0,65 – над нивото на гаража. Там са ситуирани трапезарията и отделен кухненски бокс. Т.к. това ниво покрива частично сутеренното ниво,върху гаража е проектиран открит покрив -тераса, с излаз от трапезарията. Тази покрив- тераса е достъпен (по еднораменно стълбище) и от двара в имота. От кота + 0,65 по вътрешното стълбище се продължава към второто ниво на сгтрадата – кота +3,20.

На кота +3,20 са проектирани три спални,всяка от които,има излаз към обширен южен балкон. Една от спалните е с проектирано гардеробно помещение в обема си. На това ниво е проектирана още една баня с WC.