Предлагаме високо качество, комфорт и функционалност на нашите клиенти
©Инекс Трейд ЕООД. Всички права запазени.

Ремонт и обновяване на Концертна Зала

На един от най-светлите български празници 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянска писменост, се проведе първата официална церемония в ново обновената и модернизирана Градска концертна зала в гр. Враца

Ремонтът на концертната зала е част от цялостния ремонт и обновяване на Община Враца, за да се създаде по-приветлива среда в залата. Част от подобренията са:

Таванът е изцяло подновен с нов, аукустичен таван. Ние заложихме на Knauf Cleaneo Akustik, който е идеален за помещения, където е необходимо подобряване на акустиката и звукопоглъщането. Други основни предимства са въздухопречистващия му ефект и красив дизайн. Knauf Cleane Akustik осезаемо неутрализира неприятните миризми и подобрява качеството на въздуха.
Направена е цялостна подмяна на дефектиралите и остарели интериорни врати с нови такива. Всички продукти отговарят на необходимите изисквания за пожарозащита.
Концертните столове са подновени с нови, които са с класически дизайн и отлична акустика, ергономична форма, които създават изключителен комфорт.
Нова озвучителна система и осветление. Широкообхватна и мащабна звукова картина и улавяне на звука на всеки инструмент и всеки глас, с достигането им до слуха на зрителите и в най-отдалечената точка на зрителната зала.
Водо и пясъкоструйно почистване на каменните облицовки на фасадите