Предлагаме високо качество, комфорт и функционалност на нашите клиенти
©Инекс Трейд ЕООД. Всички права запазени.

МБАЛ „Св.Георги” гр. Монтана

Един от реализираните проекти на фирма Инекс Трейд ЕООД за 2014 е построяването на разширение на МБАЛ „Св.Георги” в гр. Монтана. Тя се намира на входа на града откъм София, Враца и Берковица. Само за 9 месеца е построена 5 етажната сграда на болницата с площ от 3800 м2 и са оборудвани над 60 зали и операционни. Болницата е построена съгласно всички нормативни изисквания, за да може да функционира правилно и да осигурява качествена болнична помощ.

Във всички отделения и структурни блокове са вложени висококачествени материали, използвана е най-модерната технология, която гарантира дълга и безпроблемна експлоатация на помещенията. Болницата е оборудвана с най-ново поколение медицинска апаратура. Доказателство са висококачествената услуга, която предлагаме е внедрената система за управление на качеството ISO9001:2008; за опазване на околната среда EN ISO 1400:2005; и система за управление на здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2008, както и високо квалифициран персонал, модерната техника и оборудване, която фирмата притежава.

Ние благодарим на нашите партньори Хелиос-5 ООД, които ни възложиха изпълнението на този проект и ни гласуваха 100% доверие за неговото изграждане и оборудване. Това ни мотивира да продължаваме да се развиваме, да доказваме себе си като коректен и надежден партньор.